VOORSTELLEN

De protestantse gemeente te Boxmeer behoort tot de landelijke PKN. Wij zijn een bonte verzameling protestanten in een overwegend rooms-katholieke omgeving. Door elkaar ruimte te geven ervaren we de verscheidenheid als een rijkdom. Veel vrijwilligers houden de relatief kleine gemeente levend(ig). Hoe we onze rol in de samenleving en naar elkaar willen invullen kunt u lezen in onze missie en visie.

Waterstaatskerkje

De Protestantse Gemeente Boxmeer omvat de burgerlijke gemeenten Boxmeer en St. Anthonis. Het kerkenwerk is geconcentreerd rondom het kerkgebouw aan de Veerstraat in Boxmeer. Het kerkgebouw is een waterstaatskerkje dat stamt uit het jaar 1822. Het Knipscheer-orgel stamt uit dezelfde eeuw. Een aantal vergaderruimtes en De Ontmoeting naast het kerkgebouw worden gebruikt voor uiteenlopende activiteiten.

 

alt

Kerkdiensten

Iedere zondag is er om 10.00 uur een eredienst in de Protestantse Kerk in Boxmeer. In de zomer is er een dienst in het Koningskerkje in Vierlingsbeek. De dienst op Witte donderdag wordt eveneens gehouden in Vierlingsbeek. Klik hier voor een overzicht van de komende kerkdiensten.

 

alt