KINDERNEVENDIENST

Voor de kinderen die naar het basisonderwijs gaan (4 t/m 12 jaar) is er wekelijks tijdens de kerkdienst de kindernevendienst.
De ouders van de kinderen uit de gemeente zijn verenigd in een appgroep. In deze appgroep komt elke week een uitnodiging en kunnen de ouders aangeven of er kinderen naar de KND komen.
Mochten er andere kinderen (bijvoorbeeld van gasten/vakantiegangers of kleinkinderen van gemeenteleden) naar de KND op zondag willen dan kan dit aangegeven worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze wijze weet de leiding voor de betreffende zondag dat er meerdere kinderen komen en kan hier rekening mee gehouden worden.

Mocht je gezinnen in je omgeving kennen die het leuk zouden vinden om ook mee te doen, laat het dan weten, met de naam en (mail) adresgegevens, zodat er contact gelegd kan worden.

Jaarlijkse activiteit
Ieder najaar, begin kerkelijk seizoen, worden schoenendozen ingezameld voor de Schoenendoosactie van GAIN. (www.schoenendoosactie.nl)
Met deze actie worden schoenendozen gevuld met spullen waarmee kinderen in nood naar school kunnen, maar ook met hygiene spullen en speelgoed. De afgelopen jaren hebben we met de PG Boxmeer elk jaar meer dan 55 kinderen blij kunnen maken.

 

palmpasen 3

Palmpasen